LimanSohbet.Com Paylaşım Platformu

mostbet descargar a android

Başlatan Soldat892, Mar 08, 2026, 12:55 ös

« önceki - sonraki »

Soldat892

Mən peşəkar oyunçuyam. Bu mənim üçün sadəcə əyləncə deyil, bu, dolanışaq yoludur. Necə ki, sən səhər yuxudan durub kompüterin arxasına keçirsən, mən də öz işimin başına keçirəm. Amma mənim ofisim virtualdır, alətlərim isə bonuslar və strategiyalardır. İllərdi bu işin içindəyəm, minlərlə saatı oyunların qarşısında keçirmişəm. Və inan, burada ən vacib şey səbr və soyuqqanlılıqdır. Əsəblərini cilovlaya bilməyən adam burda uzun çəkməz.

Keçən həftə belə bir hadisə oldu. Evdə oturmuşdum, adi iş günüm idi. Bir neçə turnirə baxırdım, eyni zamanda da yeni strategiyalar üzərində düşünürdüm. Telefonumda yer boşaldıb bir neçə yeni proqramı yükləməli idim. Söhbət dostlarla mostbet descargar a android barədə idi, çünki onlar da mənim kimi mobil rahatlığı sevirlər. Dedim, qoy bunu da yükləyim, bəlkə işim düşər. Proqramı qurdum, bir az interfeysə baxdım. Hər şey tanışdı, amma nəzər yetirdikcə gördüm ki, canlı oyunlar bölməsində maraqlı bir şey var - yeni bir krupiyer qız. Deyəsən, təzə işə başlayıb, bir az əsəbiydi. Mən də belə anları sevirəm. Təcrübəsiz krupiyerlər səhv edir, səhvlər isə pul deməkdir.

Canlı blackjack masasına oturdum. Beş əl oynadım, sadəcə vəziyyəti analiz edirdim. Qızın hərəkətlərini, kartları qarışdırma tərzini izləyirdim. Altıncı əldə fürsət gördüm. Adətən mən kiçik mərclərlə başlayıram, amma bu dəfə hiss etdim ki, vaxtıdır. Mərcimi qaldırdım. Və nə oldu? Ard-arda üç əl uddum. İçimdə bir rahatlıq hissi yarandı, bilirdim ki, bu axşam mən qazanacağam. Amma bu hissə çox güvənmək olmaz. Peşəkarlar bilir ki, emosiyalar ən böyük düşməndir.

Saat gecə yarıya yaxınlaşırdı. Mən hələ də oynayırdım. Qazancım artıq beş rəqəmli idi. Yoldaşım otağın qapısını açıb dedi: "Hələ də işləyirsən?" Gülümsədim və dedim ki, bəli, işləyirəm. Əslində isə mən bu işi çox sevirəm. Bu sadəcə qazanmaq deyil, bu, bir intellektual mübarizədir. Kompüter qarşısında oturub proqram yazmaq kimi bir şey - sən beynini işə salırsan, variantları hesablayırsan, ehtimalları qiymətləndirirsən.

Səhər saat dörd idi. Qəfildən bir şey oldu. Elə bir əl gəldi ki, mən bütün gecənin qazancını riskə atmalı oldum. Blackjackdə belə anlar olur - ya udursan, ya da hər şeyi itirirsən. Krupiyerin əlində 16 var, məndə isə 11. Əmin idim ki, o, kart çəkəcək və yanacaq. Amma birdən fikirləşdim ki, görəsən, o qız artıq sakitləşibmi? Yenə səhv edəcəkmi? Mən ikiqat mərc etdim. Kart gəldi - 10. 21! Krupiyer kart çəkdi - 10, sonra daha bir 10. 26! Udmuşdum. O an elə bir enerji hiss etdim ki, səhərə qədər yata bilmədim.

Səhər yoldaşım oyananda mən ona səhər yeməyi hazırlamışdım. O, məndən soruşdu: "Nə oldu, nə üçün belə fərəhlisən?" Dedim: "Heç nə, sadəcə işdə yaxşı gündü." O da gülümsədi. Ona demədim ki, mən bir gecədə onun üç aylıq maaşını qazanmışam. Ona demədim ki, bu iş mənim üçün sadəcə oyun deyil. Və ona demədim ki, mən bunu ən yaxşı bacarıram.

Nəticə? Bir həftəlik istirahət. Dənizə gedəcəyik. Amma ən əsası, mən bir daha anladım ki, bu işdə əsas şey bilik və təcrübədir. Təsadüfə güvənənlər uduzur. Amma mən təsadüfə güvənmirəm - mən onu idarə edirəm.

yogurta

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta

yogurta