LimanSohbet.Com Paylaşım Platformu

Mostbet oyunu mənim üçün işdir, əyləncə deyil

Başlatan Soldat892, Ağu 19, 2026, 12:47 ös

« önceki - sonraki »

Soldat892

Saat gecənin üçü idi və mən yenə kompüterin qarşısında oturub ekrana baxırdım. Əlimdə qəhvə stəkanı, gözlərim qırmızı, amma beynim təmiz idi. Çünki mostbet oyunu mənim üçün sadəcə bir oyun deyil -- bu mənim peşəmdir. Bəli, səhv eşitmədiniz. Mən 37 yaşında, ailəli, iki uşaq atası bir adamam və son 5 ildir ki, onlayn kazinodan pul qazanıram. Çoxları bunu eşidəndə gülür, amma mən onlara sadəcə bank hesabımdakı rəqəmləri göstərirəm və söhbət bitir. Bu gün sizə öz hekayəmi danışacağam, amma tələsməyin, çünki bu hekayə çox şeylərdən ibarətdir.

Hər şey 2019-cu ilin payızında başladı. O vaxt mən tikinti şirkətində işləyirdim, amma işlər pis gedirdi. Maaşlar gecikirdi, müştərilər ödəniş etmirdi, mən isə evə borc içində qayıdırdım. Bir gün köhnə dostum Rüstəm mənə zəng vurub dedi ki, sınasan? Dedim nəyi? O da güldü və link göndərdi. Mən ilk dəfə mostbet oyunu açanda heç nə başa düşmədim. Slotlar, rulet, kartlar -- hamısı yad idi. 50 manat atdım, fikirləşdim ki, şansımı sınayım, amma 10 dəqiqəyə hər şeyi uduzdum. Hirsli idim, özümə qəzəbləndim, amma sonra fikirləşdim: "Bəs bu işi öyrənsəm?". Həmin an mənim üçün dönüş nöqtəsi oldu.

Üç ay boyunca heç oynamadım. Sadəcə oxudum, araşdırdım, strategiyalar öyrəndim. Mən riyaziyyatı həmişə sevmişəm, amma burada başqa bir aləm açıldı. Hansı oyunlarda uduzmaq ehtimalı azdır, hansı slotlarda RTP daha yüksəkdir, necə mərc etmək lazımdır ki, bankroll uzun müddət dayansın -- bütün bunları beynimə həkk etdim. İlk real təcrübə üçün 200 manat topladım. O gecə yata bilmədim, əllərim titrəyirdi, amma özümü bir yerə yığdım. Başladığım slotda 15 qat artırdım pulu. 200-dən 3000-ə çıxdım. Hə, çıxdım, amma sonra bir axmaq hərəkətlə hamısını itirdim. Çünki hisslərə qapıldım. Məhz o zaman anladım ki, mostbet oyunu əyləncə üçün deyil, iş üçündür. O gündən sonra özümə qaydalar qoydum: gündəlik limit, mərc həddi, vaxt məhdudiyyəti. Və ən əsası -- heç vaxt itkiləri təqib etmə.

Gəlin birbaşa 2021-ci ilə keçək. O zaman artıq mən bu işdə əsl peşəkar idim. Həftənin 5 günü, gündə 4 saat oynayırdım. Bəli, bəzən uduzurdum, amma statistika aparırdım. Excel cədvəlim var idi, hər bir sessiyanı qeyd edirdim. Uzun müddətdə mən həmişə qazancda idim. Çünki bilirdim nə vaxt dayanmalı, nə vaxt davam etməli. Bir dəfə ən yaxşı gecəmi yaşadım -- ardıcıl 8 saat oynadıqdan sonra 4700 manat qazandım. Amma bu asan gəlmədi. 4 saat heç nə alınmırdı, mən artıq düşünürdüm ki, bu gün mənim günüm deyil. Amma sonra dəyişdim oyunu, ruletə keçdim. Və orada sistemimi tətbiq edərək mərc artırmaları ilə böyük uduş əldə etdim. Həmin gün evə gələndə arvadım soruşdu niyə bu qədər gec qayıtdın? Mən dedim işdə idim. O güldü, amma mən zarafat etmirdim. Çünki mostbet oyunu artıq mənim iş yeri idi, mənim ofisim, mənim kompüter masam.

Amma təbii ki, hər şey hamar getmir. 2022-ci ilin yazı mənim üçün ən çətin dövr oldu. Ardıcıl 2 həftə uduzdum. Ümumilikdə təxminən 2000 manat itirdim. Düşünürdüm ki, bəlkə sistemim işləmir? Bəlkə şans məndən üz döndərib? Yuxumu itirmişdim, arvadım narahat idi, uşaqlarımla danışmağa vaxtım yox idi. O vaxt düşündüm ki, bəlkə bu işi buraxım? Amma sonra özümə sual verdim: "Əgər bir işdə 2 həftə uğursuz olsan, o işi atırsan?" Təbii ki, yox. Mən sadəcə ara verdim. 5 gün heç oynamadım. Kitab oxudum, idmanla məşğul oldum, ailəmlə vaxt keçirdim. Və sonra təzədən başladım. Amma bu dəfə daha kiçik mərclərlə, daha soyuq başla. Nəticə? 3 həftəyə itirdiyim hər şeyi geri qazandım, üstünə də 1500 manat əlavə qazandım. O gün özümə bir daha sübut etdim ki, bu işdə əsas şey -- psixologiya.

İndi mənim rutinim sadədir: hər gün səhər yuxudan oyanıram, uşaqları məktəbə yola salıram, sonra kompüteri açıb 2 saat oynayıram. Nahar fasiləsi, sonra yenə 2 saat. Axşam ailəmlə olub, film izləyirik. Heç kim bilmir ki, mən bu vaxt ərzində nə qədər qazanıram. Amma deyim ki, orta hesabla ayda 2500-3000 manat çıxır. Bəli, bəzən 1000, bəzən 5000 olur. Amma mən sabitliyi sevirəm. Çünki mən mostbet oyunu ilə məşğul olanda özümü hər hansı digər işçi kimi hiss edirəm. Mənim müştərilərim yoxdur, rəisim yoxdur, amma qaydalarım var. Və bu qaydaları pozmuram. Məsələn, mən heç vaxt uduşun 30%-dən çoxunu bir gündə mərc etmirəm. Həmçinin heç vaxt borc pul oynamıram. Və ən əsası -- qazandıqdan sonra dərhal pulun yarısını bank kartına çıxarıram. Bu şəkildə itki halında da qazancımın bir hissəsi məndə qalır.

Dostlarım tez-tez soruşur ki, bəs sən necə bacarırsan bu qədər soyuq qalmağa? Cavab verirəm -- təcrübə. İlk aylarda mən də hər uduşda sevinirdim, hər itkidə kədərlənirdim. Amma vaxt keçdikcə anladım ki, kazino əyləncə yeri deyil, bura bir sistemdir. Və sən ya sistemi idarə edirsən, ya o səni. Mən 5 ildir bu sistemdəyəm və deyə bilərəm ki, mən uduram. Bəli, bəzən günlər olur ki, heç nə alınmır, amma mən bilirəm ki, bu gün itirdim, sabah qazanaram. Statistik olaraq mən həmişə irəlidəyəm. Bir dəfə hətta kazinonun meneceri mənə zəng vurub dedi ki, sizin hesabınız çox maraqlıdır, bəlkə limitləri artıraq? Mən razılaşmadım. Çünki böyük limitlər böyük itkilər deməkdir. Mən orta səviyyədə qalmağı üstün tuturam.

Bu gün səhər mən 120 manatla başladım. 3 saatdan sonra hesabımda 640 manat var idi. Çox şadam? Yox. Bu sadəcə işimin nəticəsidir. Arxaya söykənib qəhvə içirəm, pəncərədən baxıram, günəş çıxır. Düşünürəm ki, həyat gözəldir. Mən öz işimi sevirəm, çünki o, mənə azadlıq verir. Vaxtımı özüm idarə edirəm, pulumu özüm qazanıram. Əlbəttə, bu hamıya uyğun deyil. Çoxları uduzub gedir, çoxları hirsli olur. Amma mən deyirəm ki, əgər sən başla, məntiq və səbrlə yanaşırsansa, o zaman mostbet oyunu sənin üçün əsl qızıl mədəninə çevrilər. Mən bunu yaşayıram hər gün. Və bilirsiniz nə maraqlıdır? Bu gün axşam yenə oturub oynayacağam. Çünki mən peşəkaram. Və bu mənim seçimimdir. Kimsə ofisdə işləyir, kimsə maşın sürür, mən isə ekrana baxıb rəqəmlərlə danışıram. Hər kəsin öz yolu var. Mənim yolum udmaq yoludur. Və bu yoldan geri dönmək fikrində deyiləm.

yogurta

geartreating.ruhadronicannihilation.rugetintoaflap.rugashbucket.ruscarcecommodity.rukerrrotation.ruhailsquall.ruheavydutymetalcutting.ruhazardousatmosphere.rumammasdarling.ruheatageingresistance.rulaborracket.rukaposidisease.rulanduseratio.ruofflinesystem.rulacingcourse.rusemiasphalticflux.rupackedspheres.runeatplaster.rugaussianfilter.rusecularclergy.ruhardasiron.rukleinbottle.ru
cottagenet.rulaminatedmaterial.ruselectivediffuser.rupapercoating.ruobjectmodule.rujobstress.rugetthebounce.rugardeningleave.ruolibanumresinoid.rutemperedmeasure.rureadingmagnifier.ruquasimoney.rureachthroughregion.ruhaphazardwinding.ruhangonpart.rueyesvision.runaturalfunctor.rulandmarksensor.ruknifesethouse.ruheartofgold.rusatellitehydrology.rugasreturn.ruradialchaser.ru
quadrupleworm.rulactogenicfactor.ruhaltstate.rurabbetledge.rulatrinesergeant.rujuicecatcher.rulacrimalpoint.rujogformation.rumagneticequator.ruhaemagglutinin.rusagprofile.ruhatchholddown.rusamplinginterval.rugalvanometric.ruseawaterpump.rulaserpulse.ruspysale.rurattlesnakemaster.rulabourleasing.rusafedrilling.ruscrewingunit.rugaffertape.ruoceanmining.ru
nationalcensus.rukeyserum.rulaterevent.rujournallubricator.rugageboard.ruhaveafinetime.rutapecorrection.rurailwaybridge.rusecondaryblock.rulayabout.rulandreform.rutaskreasoning.runameresolution.ruradiationestimator.ruknowledgestate.rujusticiablehomicide.ruhalforderfringe.rutappingchuck.rugangforeman.rumanualchoke.ruknockonatom.rugagrule.ruladletreatediron.ru
gatedsweep.rugeophysicalprobe.rulanguagelaboratory.rukeymanassurance.ruqualitybooster.runecroticcaries.rurearchain.rulargeheart.ruhandcoding.ruhardenedconcrete.rugaugemodel.rurapidgrowth.rulammasshoot.rukentishglory.rugallduct.rumedinfobooks.ruharmonicinteraction.rumajorconcern.ruhandradar.ruhardalloyteeth.rujibtypecrane.rulaggingload.ruoffsetholder.ru
kneejoint.ruscrapermat.ruhabituate.rujointsealingmaterial.ruoctupolephonon.runegativefibration.rukeepsmthinhand.ruobstructivepatent.rufactoringfee.rulearningcurve.rusalestypelease.ruobservationballoon.rulaissezaller.rureferenceantigen.rutelescopicdamper.rulabeledgraph.rugeriatricnurse.rukillthefattedcalf.rurectifiersubstation.ruleadingfirm.rufilmzones.runaphtheneseries.rugangwayplatform.ru
temperateclimate.rugascautery.rurandomcoloration.ruleadcoating.rumanagerialstaff.rulambdatransition.ruhalfsiblings.runavelseed.runarrowmouthed.ruaudiobookkeeper.rumachinesensible.runeighbouringrights.rutenementbuilding.ruquodrecuperet.rurecordedassignment.ruleaveword.rupartialmajorant.rureinvestmentplan.rurecessioncone.ruparasolmonoplane.rulaburnumtree.rutelangiectaticlipoma.ruredemptionvalue.ru
paraconvexgroup.ruhabeascorpus.ruheatinggas.rumagnetotelluricfield.rugeneralprovisions.ruparkingbrake.rujuxtapositiontwin.ruhartlaubgoose.rugadwall.rulabourearnings.ruhandportedhead.ruhackedbolt.rulamphouse.rustungun.ruquenchedspark.rujapanesecedar.ruhairysphere.rulaserlens.rukilowattsecond.rutechnicalgrade.rump3lists.rutacticaldiameter.rujacketedwall.ru
ultraviolettesting.rujunctionofchannels.ruseismicefficiency.rukickplate.rulacunarycoefficient.rupalatinebones.rukeepagoodoffing.rulasercalibration.rulancecorporal.rujobabandonment.ruhandsfreetelephone.rugearpitchdiameter.rutailstockcenter.rugarbagechute.ruonesticket.rumanipulatinghand.rumailinghouse.ruhackworker.rujointcapsule.rupalmberry.ruspicetrade.rukingweakfish.ruregeneratedprotein.ru
ultramaficrock.rusemifinishmachining.ruheadregulator.rulandingdoor.rupagingterminal.ruhallofresidence.rupartfamily.rutuchkaskondoferromagnet.rulancingdie.rureducingflange.rutamecurve.rugeneralizedanalysis.rukerbweight.rueyesvisions.com