LimanSohbet.Com Paylaşım Platformu

Mostbet totalizator – Mənim üçün bu, sadəcə oyun deyil

Başlatan Soldat892, Ağu 02, 2026, 03:34 ös

« önceki - sonraki »

Soldat892

Hərdən mənə deyirlər ki, "Sən dəli-sərləyibsən, hər gün eyni saytlara girib pul qazanmağa çalışırsan". Amma mən gülürəm, çünki onlar başa düşmürlər ki, bu mənim peşəmdir. Mən professional oyunçu deyiləm - mən professional oyunçu deyiləm, mən bu işi elə bilirəm ki, sanki ofisdə işləyirəm. Saat 10-da kompüteri açıram, qəhvə dəmləyirəm, Mostbet totalizator səhifəsini yükləyirəm və başlayıram. Bu mənim üçün iş masasıdır, stolüstü tennis deyil.

İlk dəfə bu sayta düşəndə təsadüfən oldu. Dostum bir link göndərmişdi, "bura bax, maraqlıdı" dedi. Mən də içəri girdim, əl ilə vərəqlədim, amma o vaxt heç nə başa düşmədim. Çox qarmaşıq göründü hər şey. Amma sonra bir neçə gün oturdum, oxudum, statistikaya baxdım, matçların analizini öyrəndim. Və başa düşdüm ki, Mostbet totalizator - bu təsadüf deyil, bu riyaziyyatdır. İnsanlar fikirləşir ki, bu şans oyunudur, amma mən onlara deyirəm: "Yox, əzizim, bu sənin beyninin işidir". Mən futbolu sevirəm, amma burda mənim sevgim yox, soyuq hesablamam var. Komandaların forması, zədəlilər, hava şəraiti, məşqçinin taktikası - bütün bunlar mənim üçün rəqəmdir. Sadəcə rəqəm. Mən duyğuları kənara qoyuram, çünki duyğu itkidir, itki isə puldur.

Bir gün yadımdadır, çox pis başladı gün. Səhər saatlarında üç mərc etdim, hər üçü uduzdu. Beş yüz manat kül oldu. Əllərim titrədi, ürəyim döyünməyə başladı, amma özümə dedim: "Dayan, sən bunu bilirsən. Sən professional oyunçu olsan da, uduzmaq da bu işin bir hissəsidir". Bax, burda çoxları deyər ki, "dayan, get", amma mən dayanmadım. Çünki mən bilirdim ki, günün sonuna qədər hələ çox matç var. Oturdum, yenidən analiz etdim, axşam oyunlarına baxdım. İspaniya çempionatında bir matç var idi - "Atletiko" ilə "Real" arasında. Hamı "Real"a mərc edirdi, amma mən statistikaya baxdım - "Atletiko" ev oyunlarında son beş qarşılaşmada üç uduş, bir heç-heçə, bir məğlubiyyət almışdı. "Real" isə səfərdə zəif oynayırdı. Mən risk etdim - qoydum böyük məbləğ, iki min manat "Atletiko"nun qələbəsinə. Matçı izləyəndə əllərim tərlədi, ürəyim elə döyünürdü ki, qonşular eşidərdi. Amma sonunda "Atletiko" 2:1 qazandı. Mən o gün təkcə uduzduğumu qaytarmadım, üstünə bir min manat da qazandım. Və o an başa düşdüm ki, Mostbet totalizator mənim üçün təsadüfi qumar deyil, bu mənim çörəyimdir.

Sonra illər keçdi. Mən artıq hər gün bu sistemlə işləyirəm. Səhər duranda ilk iş telefona baxıram - hansı matçlar var, hansı əmsallar, hansı xəbərlər. Bir dəfə yayda, yəni isti günlərdə mən dənizə getmişdim, amma çantamda noutbuk da var idi. Hər kəs çimirdi, günəş vururdu, mən isə kölgədə oturub İngiltərə Premyer Liqasının açılış matçını analiz edirdim. Dostlarım mənə gülürdülər, deyirdilər "Ayıbdır, sən dincəlməyə gəlmisən, yoxsa işləməyə?". Amma mən onlara cavab verirdim ki, mənim üçün bu dincəlməkdi. Çünki mən sevirəm bu işi. Elə o gün, yay istisində, Mostbet totalizator mənə üç qat uduş qazandırdı. Dörd min manat evə qayıtdım o gün. Hərdən fikirləşirəm ki, normal işdə işləsəydim, nə qədər vaxt aparardı bu pulu qazanmağa? Bir ay? İki ay? Amma mən üç saatda qazandım.

Təbii ki, pis günlər də olub. Mən hər şeyi olduğu kimi deyirəm, çünki yalan danışmağın mənası yoxdu. Bir dəfə bir həftə ərzində altı min manat uduzdum. Necə? Çox sadə - mən öz qaydalarımı pozdum. Düşündüm ki, "bəlkə bu dəfə şanslıyam", "bəlkə tale mənə gülür". Amma tale heç kimə gülmür, inanın. Tale sadəcə qanunlarla işləyir, sən isə o qanunları ya bilirsən, ya da bilmirsən. O həftə mən futbol analizimi yarımçıq etdim, bəzi matçlara baxmadım, sadəcə başqalarının proqnozlarına inandım. Və uduzdum. Amma mən bu işdə təcrübəliyəm - uduzan adam deyil, uduzub dayana bilməyən adam pisdir. Mən dayandım, bir neçə gün heç nə etmədim, sadəcə səhvlərimi təhlil etdim. Sonra yenidən başladım, amma bu dəfə daha diqqətli. Mostbet totalizator yenə mənə qayıtdı, sanki məni sınayırdı. Və mən keçdim bu imtahanı.

Hal-hazırda mənim üçün bu artıq sadəcə oyun deyil, bu həyat tərzidir. Mən hər gün orta hesabla 3-4 saat bu saytda keçirirəm, amma bu vaxtımı boş yerə sərf etmirəm. Çünki hər dəqiqə, hər baxış, hər analiz mənə pul qazandırır. Mən evimi, maşınımı, həyat yoldaşıma hədiyyələri buradan aldığım pulla almışam. Bəli, səhvlər olur, bəli, uduzuram, amma ümumilikdə mən qazanıram. Və bu qazanclar mənə təkcə maddi rahatlıq vermir, həm də mənə azadlıq verir. Mən heç kimdən asılı deyiləm, saat 9-da ofisə getməli deyiləm, patronum yoxdu, mən öz patronumam.

Bu gün də səhər durdum, qəhvə dəmlədim, Mostbet totalizatoru açdım. Almaniya Bundesliqasında maraqlı matç var - "Borussiya" ilə "Bayern" arasında. Amma mən sizə bir sirr deyim - mən bu matça baxmayacağam da. Çünki mən artıq qərar vermişəm: "Borussiya" evdə oynayır, onların hücumçusu zədəlidi, "Bayern" isə son beş oyunda dörd qələbə qazanıb. Mən "Bayern"ə mərc edəcəm, amma az deyil, üç min manat. Risk böyükdü, amma mən hesablamışam. Və bilirsiniz, mənə elə gəlir ki, bu axşam yenə udacam. Çünki mən professionalam, Mostbet totalizator mənim meydançamdı, mən isə bu meydançanın qaydalarını əzbər bilirəm.

Nəticə olaraq demək istəyirəm ki, hər kəs bu işi bacarmaz. Çox adam gəlib bir-iki uduzandan sonra küsmək olar, ya da bir udandan sonra özünü kral hesab edər. Amma mən illərdir buradayam və bilirəm ki, əsas şey - soyuqqanlılıqdır. Əgər səndə o soyuqqanlılıq varsa, bu sayt sənə qarşı heç nə edə bilməz. Mən artıq uzun müddətdir ki, burada qazanıram və mənə elə gəlir ki, bu mənim yazdığım ən yaxşı nağıldır - reallıqdan daha gözəl, daha maraqlı, daha sərfəli. Uduzduğum anlar da var, amma sonunda həmişə mən qalıram. Çünki mən bu oyunu sevirəm, bu oyun da məni sevir. Və axşam, matç bitəndə, mən yenə qəhvə içib gülümsəyəcəm - bu günün işini görmüşəm, sabaha hazıram. Mostbet totalizator - bu mənim işim, mənim hobbim, mənim həyəcanım. Və mən bu həyəcanı heç nəyə dəyişmərəm.

yogurta

geartreatinghadronicannihilationgetintoaflapgashbucketscarcecommoditykerrrotationhailsquallheavydutymetalcuttinghazardousatmospheremammasdarlingheatageingresistancelaborracketkaposidiseaselanduseratioofflinesystemlacingcoursesemiasphalticfluxpackedspheresneatplastergaussianfiltersecularclergyhardasironkleinbottle
cottagenetlaminatedmaterialselectivediffuserpapercoatingobjectmodulejobstressgetthebouncegardeningleaveolibanumresinoidtemperedmeasurereadingmagnifierquasimoneyreachthroughregionhaphazardwindinghangonparteyesvisionnaturalfunctorlandmarksensorknifesethouseheartofgoldsatellitehydrologygasreturnradialchaser
quadruplewormlactogenicfactorhaltstaterabbetledgelatrinesergeantjuicecatcherlacrimalpointjogformationmagneticequatorhaemagglutininsagprofilehatchholddownsamplingintervalgalvanometricseawaterpumplaserpulsespysalerattlesnakemasterlabourleasingsafedrillingscrewingunitgaffertapeoceanmining
nationalcensuskeyserumlatereventjournallubricatorgageboardhaveafinetimetapecorrectionrailwaybridgesecondaryblocklayaboutlandreformtaskreasoningnameresolutionradiationestimatorknowledgestatejusticiablehomicidehalforderfringetappingchuckgangforemanmanualchokeknockonatomgagruleladletreatediron
gatedsweepgeophysicalprobelanguagelaboratorykeymanassurancequalityboosternecroticcariesrearchainlargehearthandcodinghardenedconcretegaugemodelrapidgrowthlammasshootkentishglorygallductmedinfobooksharmonicinteractionmajorconcernhandradarhardalloyteethjibtypecranelaggingloadoffsetholder
kneejointscrapermathabituatejointsealingmaterialoctupolephononnegativefibrationkeepsmthinhandobstructivepatentfactoringfeelearningcurvesalestypeleaseobservationballoonlaissezallerreferenceantigentelescopicdamperlabeledgraphgeriatricnursekillthefattedcalfrectifiersubstationleadingfirmfilmzonesnaphtheneseriesgangwayplatform
temperateclimategascauteryrandomcolorationleadcoatingmanagerialstafflambdatransitionhalfsiblingsnavelseednarrowmouthedaudiobookkeepermachinesensibleneighbouringrightstenementbuildingquodrecuperetrecordedassignmentleavewordpartialmajorantreinvestmentplanrecessionconeparasolmonoplanelaburnumtreetelangiectaticlipomaredemptionvalue
paraconvexgrouphabeascorpusheatinggasmagnetotelluricfieldgeneralprovisionsparkingbrakejuxtapositiontwinhartlaubgoosegadwalllabourearningshandportedheadhackedboltlamphousestungunquenchedsparkjapanesecedarhairyspherelaserlenskilowattsecondtechnicalgrademp3liststacticaldiameterjacketedwall
ultraviolettestingjunctionofchannelsseismicefficiencykickplatelacunarycoefficientpalatineboneskeepagoodoffinglasercalibrationlancecorporaljobabandonmenthandsfreetelephonegearpitchdiametertailstockcentergarbagechuteonesticketmanipulatinghandmailinghousehackworkerjointcapsulepalmberryspicetradekingweakfishregeneratedprotein
ultramaficrocksemifinishmachiningheadregulatorlandingdoorpagingterminalhallofresidencepartfamilytuchkaskondoferromagnetlancingdiereducingflangetamecurvegeneralizedanalysiskerbweighteyesvisions