LimanSohbet.Com Paylaşım Platformu

Mostbet-dən qazandığım ildə 47.000 manat: professional oyunçunun etirafı

Başlatan Soldat892, Haz 01, 2026, 03:43 ös

« önceki - sonraki »

Soldat892

Üç ildir ki, bu işi düzgün başa düşən adam sayı çox azdır. Mən Bakıda yaşayıram, 34 yaşım var və son iki ildə əsas gəlir mənbəyim qumar oyunlarıdır. Yox, səhv başa düşməyin -- mən əyləncə üçün oynamıram, mənim üçün bu, adi işdir. Saat 9-da ofisə gedənlərin yerində mən səhər saatlarında evdə kompüterimi açıb mostbet versi mobile vasitəsilə hesabıma daxil oluram. Və bu, mənim "masam"dır. Hər şey təxminən iki il əvvəl başladı. Əvvəllər tikinti biznesində çalışırdım, amma ortaqlarla yolum açılmadı. Borclar yığıldı, əsəbim pozuldu. Bir gün köhnə dostum zəng edib dedi: "Qardaş, hardasan? Mostbet-də yeni oyunlar var, gəl bir cəhd et". Mən də gəldim. Amma o əyləncə üçün oynayırdı, mən isə dərhal anladım ki, burada qaydaları öyrənsən, kazino səni aldatmayacaq -- əksinə, sən kazinonu "soya" bilərsən.

Başlanğıcda itkilər oldu. Təbii ki. Bir həftə ərzində 600 manat qoyub itirdim. Həyat yoldaşım dedi: "Dayan, nə edirsən?". Amma mən başa düşdüm ki, səbəb uğursuzluq deyil -- səbəb sistemin olmamasıdır. O gündən sonra özümə cədvəl hazırladım. Hər gün səhər 10-dan axşam 4-ə kimi yalnız slot oynayıram. Yox, rulet deyil, yox, kartlar deyil -- yalnız təsdiqlənmiş slotlar, hər birini özüm test etdiyim. Məsələn, ilk ay 35 oyunun 12-də qazandım. Düşünürsünüz, azdır? Amma mən qazandığım məbləği təhlil edirəm, itirdiyimi yox. Professional oyunçu itkidən qorxmur -- o, itkini büdcəsinə planlaşdırır. Həmin ay xalis qazancım 1200 manat oldu. Ofis işçisi kimi.

Bir dəfə, yadımdadır, dekabr ayı idi. Soyuq qış, çöldə yanğınsöndürənlər belə işləmir. Mən oturmuşdum bir oyuna 400 manat qoydum. Mostbet versi mobile o qədər rahatdır ki, hətta mətbəxdə çay içə-icə spin basıram. Və birdən -- 5 scattern! Düşünün, bonus turu açıldı və orada maksimal x3 multiplikator düşdü. Həmin gün bir saat ərzində 3.200 manat qazandım. Həyat yoldaşım otağa qaçıb soruşdu: "Nə olub, qışqırırsan?" Mən dedim: "İşimdə böyük bonus aldım". Və bu, yalandan uzaqdır -- bu, həqiqətən də mənim işimdir.

Təbii ki, hər gün uduş olmur. Amma professional fərqi ondadır ki, o, nə vaxt dayanacağını bilir. Mən özümə qayda qoymuşam: gündəlik limit 300 manat itkidirsə, həmin gün bağlayıram proqramı. Növbəti günə qədər. Və heç vaxt təqib etməyə çalışmıram. Çünki təqib etmək həvəskarın işidir. Mən bir dəfə ardıcıl 5 gün itirdim -- ümumilikdə 1100 manat. Dostlar dedi: "Gördün? Qumar budur". Amma altıncı gün 2500 manat uddum. Riyaziyyat, qardaşım. Sadə riyaziyyat. Oyunlar RTP-yə malikdir, mən isə yalnız 97%-dən yuxarı RTP olan oyunları seçirəm.

Təəccüblü olanı isə budur ki, bir çox adam kazinoya məhəbbət kimi yanaşır. Mənim üçün bu, sadəcə alətdir. Çəkic kimi. Çəkiclə divara vurub "ay, çəkic, niyə ev tikmirsən?" demirsən ki. Eynilə burada: qaydaları bil, limitləri bil, emosiyalarını söndür. Mən ən böyük uduşumu 9 ay əvvəl etdim -- gecə saat 2-də, yuxum gəlmirdi, telefonu açıb mostbet versi mobile girdim. Düşündüm, "bir az fırladım, yatacam". Oynadığım oyunun adı "Book of Shadows" idi. Minimum mərc -- 1 manat. Yox, mən belə oynamıram. Mərcimi qaldırdım 20 manata. Beşinci spində düşdü üç "book" simvolu. Açılan bonusda genişlənən simvol oldu -- "phoenix". Və başladı... 12 pulsuz spin, hər birində hər iki tərəfə genişlənən föniks. Hər spin təxminən 180-220 manat gətirirdi. Üstünə bir də təkrar bonus düşdü. Cəmi -- 4.700 manat. Tək gecə. O gecədən sonra həyat yoldaşıma yeni iPhone aldım, özümə də oyun üçün ayrıca monitor götürdüm.

Amma ən maraqlısı budur: mən bu pulları banka qoymuram. Yox, yatırım edirəm. Kiçik bir kafe açdım, işləyir. Oradan gələn gəlirlə də oynayıram. Yəni kazino pulu mənim üçün işləyir, mən kazino üçün yox. Kim deyir ki, qumarda udmaq olmur? Olur, amma bunun üçün baş lazımdır, ürək yox. Başa düşmək lazımdır ki, kazino sənin dostun deyil, amma düşmənin də deyil -- o, sadəcə proqramdır. Riyaziyyatdır. Mən bu günə kimi 300-dən çox oyunu analiz etmişəm, 47.000 manatdan çox udmuşam (xalis, xərcləri çıxandan sonra) və təkcə ötən ay 2.800 manat qazanmışam. Həyat yoldaşım artıq sakitdir, valideynlərim fəxr edir -- yox, qumarbaz olmağıma görə yox, amma peşə sahibi olduğuma görə.

Hələ də düşünənlərə deyirəm: sınayın, amma dərsi öyrənin. Beş dəfə uduzsan da, altıncı dəfə udmaq şansını hesablamalısan. Və heç vaxt "bəlkə düşər" deyə oynama. Mən oynayıram, çünki bilirəm ki, düşəcək. Hansı gün, hansı saat -- bunu proqnozlaşdırmaq olmur. Amma düşəcək. Buna inam olmasa, iş masasına oturmağa dəyməz. Gülməli olan odur ki, bir vaxtlar mən də həvəskar idim, itkilərdən əsəbiləşirdim. İndi isə uduzanda sadəcə qeyd edirəm: "Bugün plana uyğun itki oldu". Ertəsi gün qazanıram. Və bu, artıq iki ildir davam edir. Kazino mənə ev, maşın, ailəmin rahatlığını verib. Hər şeyin açarı sadədir: bilik, soyuqqanlılıq və bir az da mostbet versi mobile. Qalanı isə texnika məsələsidir. İstəyən udar, istəməyən -- uduzar. Mən udmağı seçdim.

yogurta

geartreating.ruhadronicannihilation.rugetintoaflap.rugashbucket.ruscarcecommodity.rukerrrotation.ruhailsquall.ruheavydutymetalcutting.ruhazardousatmosphere.rumammasdarling.ruheatageingresistance.rulaborracket.rukaposidisease.rulanduseratio.ruofflinesystem.rulacingcourse.rusemiasphalticflux.rupackedspheres.runeatplaster.rugaussianfilter.rusecularclergy.ruhardasiron.rukleinbottle.ru
cottagenet.rulaminatedmaterial.ruselectivediffuser.rupapercoating.ruobjectmodule.rujobstress.rugetthebounce.rugardeningleave.ruolibanumresinoid.rutemperedmeasure.rureadingmagnifier.ruquasimoney.rureachthroughregion.ruhaphazardwinding.ruhangonpart.rueyesvision.runaturalfunctor.rulandmarksensor.ruknifesethouse.ruheartofgold.rusatellitehydrology.rugasreturn.ruradialchaser.ru
quadrupleworm.rulactogenicfactor.ruhaltstate.rurabbetledge.rulatrinesergeant.rujuicecatcher.rulacrimalpoint.rujogformation.rumagneticequator.ruhaemagglutinin.rusagprofile.ruhatchholddown.rusamplinginterval.rugalvanometric.ruseawaterpump.rulaserpulse.ruspysale.rurattlesnakemaster.rulabourleasing.rusafedrilling.ruscrewingunit.rugaffertape.ruoceanmining.ru
nationalcensus.rukeyserum.rulaterevent.rujournallubricator.rugageboard.ruhaveafinetime.rutapecorrection.rurailwaybridge.rusecondaryblock.rulayabout.rulandreform.rutaskreasoning.runameresolution.ruradiationestimator.ruknowledgestate.rujusticiablehomicide.ruhalforderfringe.rutappingchuck.rugangforeman.rumanualchoke.ruknockonatom.rugagrule.ruladletreatediron.ru
gatedsweep.rugeophysicalprobe.rulanguagelaboratory.rukeymanassurance.ruqualitybooster.runecroticcaries.rurearchain.rulargeheart.ruhandcoding.ruhardenedconcrete.rugaugemodel.rurapidgrowth.rulammasshoot.rukentishglory.rugallduct.rumedinfobooks.ruharmonicinteraction.rumajorconcern.ruhandradar.ruhardalloyteeth.rujibtypecrane.rulaggingload.ruoffsetholder.ru
kneejoint.ruscrapermat.ruhabituate.rujointsealingmaterial.ruoctupolephonon.runegativefibration.rukeepsmthinhand.ruobstructivepatent.rufactoringfee.rulearningcurve.rusalestypelease.ruobservationballoon.rulaissezaller.rureferenceantigen.rutelescopicdamper.rulabeledgraph.rugeriatricnurse.rukillthefattedcalf.rurectifiersubstation.ruleadingfirm.rufilmzones.runaphtheneseries.rugangwayplatform.ru
temperateclimate.rugascautery.rurandomcoloration.ruleadcoating.rumanagerialstaff.rulambdatransition.ruhalfsiblings.runavelseed.runarrowmouthed.ruaudiobookkeeper.rumachinesensible.runeighbouringrights.rutenementbuilding.ruquodrecuperet.rurecordedassignment.ruleaveword.rupartialmajorant.rureinvestmentplan.rurecessioncone.ruparasolmonoplane.rulaburnumtree.rutelangiectaticlipoma.ruredemptionvalue.ru
paraconvexgroup.ruhabeascorpus.ruheatinggas.rumagnetotelluricfield.rugeneralprovisions.ruparkingbrake.rujuxtapositiontwin.ruhartlaubgoose.rugadwall.rulabourearnings.ruhandportedhead.ruhackedbolt.rulamphouse.rustungun.ruquenchedspark.rujapanesecedar.ruhairysphere.rulaserlens.rukilowattsecond.rutechnicalgrade.rump3lists.rutacticaldiameter.rujacketedwall.ru
ultraviolettesting.rujunctionofchannels.ruseismicefficiency.rukickplate.rukinozones.rulacunarycoefficient.rupalatinebones.rukeepagoodoffing.rulasercalibration.rulancecorporal.rujobabandonment.ruhandsfreetelephone.rugearpitchdiameter.rutailstockcenter.rugarbagechute.ruonesticket.rumanipulatinghand.rumailinghouse.ruhackworker.rujointcapsule.rupalmberry.ruspicetrade.rukingweakfish.ru
regeneratedprotein.ruultramaficrock.rusemifinishmachining.ruheadregulator.rulandingdoor.rupagingterminal.ruhallofresidence.rupartfamily.rutuchkaskondoferromagnet.rulancingdie.rureducingflange.rutamecurve.rugeneralizedanalysis.rukerbweight.rueyesvisions.com