LimanSohbet.Com Paylaşım Platformu

Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5 ... 8
21
Genel Sohbet / Evde okey oynamak günah mı?
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 05:15 ös
Pandemi'nin girmesiyle birlikte insanlar online olarak okey oynamaya yöneldi.

Dinin gerekliliklerini yerine getirme konusunda gayret göstermeye çalışanların kafasındaki ise hep aynı soru okey oynamak günah mı ?

Okey oynamanın günah olduğunu düşünenler bir çelişki içine girebilir çünkü bu kişiden kişiye düşünce yapısından düşünce yapısına göre değişkenlik gösterir. Ancak dinin gereklilikleri "bence" diye yorumlanamaz.

Neden? Çünkü bazı insanlar her türlü günahtan kaçınmak için namaz kılmaya çalıştıkları halde, O'nun emrettiği şeylerden kaçmamak için O'nun emrettiği şeylerle meşgul olmalarını daha zor bulurlar.

Yani O'nun emri ile yapmaya çalıştıkları şeylerin gerisinde bir lütuf olduğunu düşündükleri için o anki zorluktan dolayı şikayet ederler.

Bazıları okey oynamaktan hoşlanmaz, bazıları ise hoşlanır. Oysa oynamayı hoş görenler oynamadan da özgür kalabiliyor, ancak çok az insan bu seçeneği tercih ediyor.
22
Genel Sohbet / Uzman Danışmanlarla Türk Takip...
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 12:18 ös
Instagram takipçi, instagram  beğeni satın al, türk takipçi

İnstagram Takipçi al Instagram takipçi satın almak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Biz profesyonel bir şekilde çalışıyoruz ve her zaman güvenli işlemler gerçekleştiriyoruz.

Düşmeyen takipçi Al Instagram beğeni satın almak isteyenlerin de bir telefon kadar ulaşabileceği güvenli bir platform olarak sizlere hizmet vermeyi başardık. Takipçi satın almak isteyen herkesin güvencesi olan sitemizde bulunan tüm imkanlarla birlikte profesyonel hizmet veriyoruz.

Ucuz Takipçi al Türkiye'nin ilk ve tek instagram beğeni satın alma hizmeti veren sitemizde yüz binlerce profesyonel takipçi bulunmaktadır. Instagram takipçi satın alabilmeniz için kaliteli profesyonel bir hizmet sunuyoruz.
23
Genel Sohbet / Instagram takipçi satın almak ...
Son İleti Gönderen sohbet - May 31, 2022, 11:36 öö
türk beğeni satın al ve instagram üzerinde popülerliğini kısa sürede arttır.

İnstagram takipçi satın almak için doğru yerdesiniz. Instagram takipçi satan firmaların en iyisi firmamız. İnstagram takipci satın almak için doğru yerdesiniz.

türk takipçi satın al ve profilindeki takipçi sayısını kısa sürede arttır. İnstagramda takipci arayan kişiler güven konusunda yaşayabilecekleri problemleri ortadan kaldırmak için bizi tercih etmektedir.

Instagram takipçi satın almak için doğru yerdesiniz.

sosyal medya uzmanı çalışanlarımız ile profesyonel şekilde sizleri gerekli alanlara ücretsiz olarak yönlendirip profilinizin gelişmesi konusunda katkıda bulunuyoruz. Bizden istediğiniz zaman sosyal medya danışmanlığı satın alabilirsiniz.

Instagram takipçi satın almak, günümüzde oldukça sık karşılaştığımız bir durumdur. Instagram'da takipçi satın almak için birçok firma veya profesyonel bir şekilde çalışan kişiler bulunmaktadır.

Instagram takipçi satın alma son zamanlarda bir çok insanın ilgi odağı haline gelmiştir. Instagram ile takip edenlerin sayısında sürekli artış olduğu gözlemlenmektedir.

Instagram ile ilgili her şeyin en kaliteli ve profesyonel şekilde gerçekleştirilmesi için profesyonel bir ekibe ihtiyaç vardır profilinizi riske atmak istemezsiniz bu sebeple de oluşturduğumuz uzman kadromuza güvenebilirsiniz.
24
Genel Sohbet / Oyunculuk işine adanmak isteye...
Son İleti Gönderen sohbet - May 30, 2022, 02:31 ös
Oyuncu, yönetmen ve senaristlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışan ajanslardır. Oyuncu ajanslarında çalışan kişilerin görevi oyuncuları seçmek ve bu oyunculara daha sonra her şeyi ilettirmektir. Oyuncu ajansları, oyunculara sinema ve televizyon dizilerinde rol almalar için randevular vermektedirler.

Oyuncu ajansı, oyunculuk yapmak isteyen herkesin kullanabileceği bir web sitesi. Site üzerinde siz de oyunculuk yapabilirsiniz.

model ajans firmalarının bir diğer ismi Cast ajanslarıdır. Bu tür kurumlarda insan kaynağının bulunduğu düşünülebilir ancak işletmelerin hedef kitlesini ölçen sayfalar kurumlar olarak tanımlanabilirler.

çocuk ajans firmaları çocuklar için üretilen tüm malzemeleri satmak amacıyla kurulmuştur.

Oyuncu ajansı, oyunculuk deneyimi ve tecrübesine sahip profesyonel bir ekip tarafından yönetilen, kâr amacı gütmeyen, sadece oyunculuk konusundaki işlere odaklı olan ve deneyimli olanlar arasından seçilen kişilerin bir araya gelmesiyle oluşturulan özel bir organizasyon türüdür.

bebek ajans ve oyuncu ajanslarının amacı; sinema, televizyon ve çeşitli sanat alanlarında görülen farklı rollerden yararlanmak istediğinizi belirten yeni veya eski oyuncuları bir araya getirmektir
25
Genel Sohbet / Yüksek Kalite'de Üretilen Kadı...
Son İleti Gönderen sohbet - May 30, 2022, 01:54 ös
Kadın Spor Tayt Modelleri

Kadın spor giyim modelleri ve fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kadın spor taytları kadınların daha rahat hareket edebilmelerini sağlamak amacı ile üretilen ürün türlerinden biridir.

Kadınlar için üretilen taytlar diğer ürünlere göre kullanılan malzemelerin niteliği açısından daha yumuşak sahip bir kumaş ve görünüme sahiptirler.

kadın tayt modelleri ile ilgili genelde ilk aranan özellik esneklik ve vücudu tam olarak sarması yönünde talepler olmaktadır.

kadın bluz modelleri her zaman daha özenli, dikkatli ve estetik durumda olmaları gerekmektedir.
26
Genel Sohbet / Evde internetten para kazanma ...
Son İleti Gönderen sohbet - May 30, 2022, 12:49 ös
Internet üzerinden satış yapmakta olan birçok site ve şirket, müşterilerine para kazanma imkanı sunmaktadır.

Eğer siz de bu alanda iş başında iseniz, aşağıdaki önerileri dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz!

1. İlk olarak, sizin ihtiyacınıza göre seçim yapmanız gerekir. Örneğin; e-ticaret sitesi kurmak ya da dropshipping siteleri arasından hangisine dahil olacağınıza karar vermeniz gerekmektedir.

2. İkinci olarak, bu iki seçeneğin farklı avantajlar ve dezavantajlar göstermesi durumunda bunlar hakkında bilgi edinmelisiniz!

Kazançlı E-ticaret Yapmak İçin Ne Yapmalısınız?

e-ticaret yapan herkesin birbirinden farklı stratejiler uygulayacağını söylemek mümkün değildir. Her alanda olduğu gibi, e-ticarette de kendine göre bir yol bulmak gerekmektedir. Bunun için kişisel özellikler ve ihtiyaçlar dikkate alınarak doğru strateji belirlenebilir. Herkesin kendine göre bir yolu olmasa da bilinen bir gerçektir ki; iyi bir stratejiye sahip olanlar başarılı olurken sadece hala ilk adım atanlar da başarılı olmayabilirler.
27
Genel Sohbet / Erkek ve Kadın Parfüm Parfümle...
Son İleti Gönderen sohbet - May 27, 2022, 06:21 ös
Uygun fiyatlarla tester parfüm satın al Tester Parfüm Fiyatları geleneksel olarak önceden satılması öngörülen parfümlerin siz değerli misafirlerimize sunulmasında önemli rol almaktadır..

erkek tester parfüm söz konusu olduğunda fiyatlar daha makul seviyelerde seyir etmektedir.

Tester parfüm sizi asla yanıltmasın. Parfüm üretiminde kullanılan malzemeler her zaman üst seviyede ve kalitededir.

kadın parfümleri genelde kalıcılığı daha yüksek parfümlerden oluşmaktadır ve tester parfümler diğerlerine göre daha ucuzdur.

Tester parfüm satan sitelerde, yüksek maliyetli parfümler de bulabilirsiniz.


Uygun fiyatlara orijinal parfüm kullanmak istiyorsanız tester parfümler tam size göre!
28
Genel Sohbet / 2.el eşya dükkanlarında aranan...
Son İleti Gönderen sohbet - May 15, 2022, 07:52 öö
Çorlu ikinci el eşya özellikle de evde kullanılan eşyaların akıbetleri oldukça fazla olması nedeniyle ikinci el olarak adlandırılan bu eşyalar çok daha fazla tercih edilmektedir.

Çorlu 2.el eşya piyasasının oldukça güçlü bir ticari piyasa olduğu son zamanlarda iyiden iyiye ortaya çıkmıştır. Sizde bu yörede yaşayan bir insan olsanız da olmasanız da aradığınız bir ikinci el eşyanız var ise ve bulamayorsanız bir de Çorlu 2.el eşya dükkanlarına bakmanızda sizin açınızdan oldukça önemli bir yarar vardır

Çorlu ikinci el eşya dükkanlarının sizlere sunabileceği birçok avantaj bulunmaktadır ve bu avantajlardan en başta faydalanmanız gerekmektedir. Çorlu 2.el eşya dükkanlarından şimdi de neredeyse herhangi bir ikinci el eşya alabilir ve bu ikinci el eşyaların çoğu zaman çok uygun fiyatlarda satılmaktadır.

Yani Çorlu 2.el eşya kiralama hizmeti almaya bakarken oda olarak da görülür ve herkes çok fazla ihtiyaç duymadan bu hizmetleri de alabilir.
29
Genel Sohbet / Canlı Sohbet Hattı Numaraları
Son İleti Gönderen sohbet - May 14, 2022, 01:16 ös
Canlı Sohbet Hattı Numaraları
 
Başka bir yerde bulmayacağınız gerçek kişilere ait ateşli sohbet numarası hakkında bilgi sahibi olmak için firmamızın kullanıcı dostu web ara yüzüne sahip internet sitesini sık sık ziyaret etmeniz yeterlidir. Siz de yalnızlıktan sıkıldıysanız ve yalnız geçen gecelerinize ışık katacak bir ses arıyorsanız, canlı sohbet hatlarını herhangi bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Türkiye'de en fazla kullanıcı kitlesine sahip olan canlı sohbet hattı üzerinden her gün binlerce bay - bayan canlı sohbet gerçekleştirebilmektedir. Keyifli dakikalar geçirmek ve telefonda yeni sıcak dostluklar kurmak istiyorsanız siz de firmamızın kurumsal web sitesini ziyaret ederek ateşli sohbet hatları arasında dilediğinizi hiçbir ücret ödemeden tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışarak gece veya gündüz fark etmeksizin uzun saatler süren sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.
30
Genel Sohbet / Sohbetin en güzel ortamı kalpe...
Son İleti Gönderen kalpevi - Mar 20, 2022, 02:02 ös
Merhabalar Değerli Dostlarim Sohbetin Eğlencenin Ve Boş Vakitlerinizi Geveze Sohbet https://www.gevezechat.net Evli Chat Boşa Gecmesin En evli sohbet uygulaması Mobil Sohbet in Tek Adresi Olan https://www.kalpevi.net Chat Sohbet Sitemize Sizde Davetlisiniz Sohbetin En Gercekcesi ve Eylencesi Sizlerle Beraber Zamanimizin Ne Değerli Bay Ve Bayanlari Ile Sizde Sohbetimize Gelin Sizleride Taniyalim. Bir Birin Den Deyerli Seviyeli Sohbet Timiz Eylencenin Dostlugun Ve Kardesligin Tek Adresidir Hic Bir Sanal Ortama Benzemez Kesinlikle Deyer Bilinir Değer Verilir Her Kese Cünkü Her Kez Eşittir Hepimizde İnsaniz. Bu Guzel.Ailemizde Sizler de Geveze Chat Ayri Kalmayin Tanismaya Kaynasmaya Hazir Olun Dostlariniz İle Mobil sohbet https://www.teksohbet.net

Asla Unutulmaz Bir Dostluk Ve Arkadaslik uygulamasıyla Kurmak Için SizDe Beklemeyin Cok Kolay Üyelik Her Yastan İnsan Her Yastan Bayan Ve Baylar Kolayca Kulana Bileceyi Bir PlatForm Olan Mobil Sohbet Sitemiz HicBir Sekilde Zorluk Cekmeyeceginiz Bir Sitemizdir Her Sorunuz İle İlgilenicek Gorevli Arkadaslarimiz da Sizlere Yardimci Olucaktir Ve Sizde En Kisa Zaman Da Anliyacaksiniz Ve Cok Sevineceksiniz Ve Cok Menmun Kalicaksiniz Sohbet Sitemiz Beyeneceksiniz Biz Bu KonuDa Cok İddaliyiz Buna Emin Olabilirsiniz Ve Tamamen Ücretsiz Bir YerimizDir.. Tesekürler Huzurlu Keyifli Ve Seviyeli Bir Sohbet Dileriz. https://evlisohbet.gen.tr
Sayfa 1 2 3 4 5 ... 8